Zomeractiviteiten in de gemeente Nijkerk

SUMMER EXPERIENCE NIJKERK

Van maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus kan iedereen tussen de 4 en 16 jaar gratis deelnemen aan een uitgebreid activiteiten programma in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Een sportief, creatief en educatief programma samengesteld door Nijkerk Sportief & Gezond, Recreators Sportteam en Bibliotheken Gemeente NIjkerk.
Bekijk alle informatie en het hele agenda op:
www.summerexperiencenijkerk.nl

 

NIJKERK LIVE

Gedurende de zomervakantie kunt u genieten van een speciaal live muziekprogramma in Nijkerk. Op bijna alle vrijdagen en één zaterdag zult u vanaf alle terrassen op het Plein kunnen genieten van deze optredens tussen 19.30 uur en 23.00 uur.
Verwachte programma is:
vrij. 14 Juli Frans Kas, vrij. 21 Juli Japio, vrij. 28 Juli Egbert Dijkhuis, vrij. 4 Augustus Judy Mots, za.11 Augustus Just for you, 19 Augustus BB in law

 

ZOMERACTIVITEITEN UVV NIJKERK

In de zomerperiode van maandag 17 juli tot en met vrijdag 18 augustus is iedere dinsdagmiddag tussen 13.30u tot 16.30u in het UVV-gebouw aan de Frieswijkstraat 97 open voor de zomeractiviteiten van UVV. Op deze middag kan er deelgenomen worden aan de activiteiten:
Sociëteit (de Soos) met o.a. biljarten, klaverjassen, sjoelen en rummikub in de grote zaal van het UVV-gebouw.
De Scootmobielclub op de dinsdagmiddag en de Fietsclub op woensdagmiddag maken in deze zomerperiode onder deskundige leiding hun tochten in de omgeving van Nijkerk.
Voor meer informatie en de precieze aanvangstijden van de activiteiten zie www.uvv-nijkerk.nl.

 

TOREN BEKLIMMING VAN DE MOOISTE

De zomer brengt vaak warme avonden en een sfeer van ontspanning met zich mee. In de stad Nijkerk, gelegen in het hart van Nederland, is er echter iets bijzonders aan de hand op donderdagavond. Gedurende de maanden juli en augustus kunnen bewoners en bezoekers van de stad de prachtige toren van Nijkerk beklimmen. Tussen 18.00 uur en 19.15 uur gaan de deuren open en kunnen mensen de stenen en houten trappen van deze historische toren betreden. Boven wacht een adembenemend uitzicht over Nijkerk en de omgeving. 
Kijk voor alle informatie op: LekkerNijkerk.nl

 

NACHT VAN NIJKERK

De Nacht van Nijkerk staat dit jaar weer garant voor het ultieme zomervakantiegevoel, waarbij ontmoetingen, winkelen en genieten van een verfrissend drankje centraal staan. Ook dit jaar is het weer gezellig in de winkelstraten, naast de gebruikelijke terrassen en cafés. Op donderdag 17 augustus tussen 17.00 en 21.00 uur vindt Het Voorproefje van de Nacht van Nijkerk plaats, waarbij we samen een extra speciale sfeer creëren om te komen winkelen.
Meer informatie vindt u op: LekkerNijkerk.nl

 

NATIONAAL HITTEPLAN

Het RIVM heeft in samenwerking met diverse organisaties en beroepsgroepen een hitteplan opgesteld. <klik hier> om het pdf te openen.

Terug naar de vorige pagina