Wonen

Het is voor ieder mens, jong en oud, van belang om een passende en veilige woning te hebben. Er zijn heel veel manieren om te wonen, zelfstandig of in groepsverband, met of zonder zorg. Daarbij is het ook van belang dat de kosten van het wonen passen bij de inkomsten die iemand heeft. 

Huurwoningen in Nijkerk 

Inschrijven: In de gemeente Nijkerk zijn er verschillende woningcorporaties actief. Als u in aanmerking wilt komen voor een huurwoning is de eerste stap: inschrijving. Dit geldt voor alle inwoners van de gemeente Nijkerk en kan geregeld worden via www.woningneteemvallei.nl 

Reageren: Inwoners van Nijkerk komen ook in aanmerking voor woningen buiten Nijkerk, binnen de regio Eemvallei, bijvoorbeeld in Amersfoort. Via de website www.woningneteemvallei.nl werken alle woningstichtingen binnen die regio samen. Via de site kunt u reageren op woningen die vrijkomen voor uw doelgroep (bijvoorbeeld: starters, senioren) 

Vrije sector woningen

Er zijn diverse particuliere kamer- en woningverhuurders actief binnen de gemeente Nijkerk. Vaak gaat het om de iets duurdere woningen. REBO Vastgoed Management bv beheert eengezinswoningen en appartementen in de vrije sector in de wijk Corlaer. Mooiland verhuurt een aantal woningen in Hoevelaken. Deze woningen worden aangeboden via  www.woningneteemvallei.nl

Informatie over de vrije sector vindt u ook via makelaars of de lokale pers of op bijvoorbeeld www.nijkerk.eu/nieuwbouwprojectenwww.huurwoningen.nlwww.pararius.nl of soms zelfs via www.marktplaats.nl.

Terug naar de vorige pagina