Dyslexie

Beschrijving

Dyslexie betekent letterlijk dat iemand moeite heeft met taal. Bij dyslexie gaat lezen, spellen en ook zelf schrijven moeilijk, terwijl iemand wel een gemiddelde intelligentie heeft.

Heeft een kind dyslexie, dan kan het kind in aanmerking komen voor een vergoeding van de gemeente voor de behandeling, De begeleiding wordt gedaan door de school.

Neemt u voor meer informatie contact met het gebiedsteam. Bel daarvoor met de bureaudienst van het gebiedsteam via het algemene telefoonnummer van de gemeente: 14 033. Een medewerker van het gebiedsteam luistert naar u en helpt u verder. Of u kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmeldingen@gtnijkerk.nl U wordt dan binnen 2 werkdagen teruggebeld.
Kolkstraat 27
3861AK Nijkerk
014033 gemeente@nijkerk.eu Dyslexie
Gemeentelijke producten en diensten overig (vergunningen, paspoort, identiteitpapieren)
GRATIS
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.