Deelnemende organisaties

Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe

Beschrijving

Wij bieden individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke verzorging zodat mensen langer veilig thuis kunnen wonen.
Daarbij kunt u aangeven hoe u graag zelf uw dag indeelt, wanneer u naar bed gaat en op wilt staan, wat en wanneer u eet. Dat kan bij ons!
Wij komen wanneer u dat wenst en bieden de aandacht en zorg die u fijn vindt, door CAREGivers waarbij u zich prettig voelt. Onze CAREGivers zijn ervaren en goed getrainde professionals die werken vanuit het hart en hun werk steeds afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wij kunnen zorgtaken van mantelzorgers over te nemen en uw dierbare familielid te ondersteunen. Zodat u tijd en energie overhoudt voor uw eigen leven. Zo zorgen wij er ook voor dat u weer gewoon partner, dochter of zoon kunt zijn.
Bezoekadres
Engelserf 35
3843BD Harderwijk
Postadres
Cruquiusweg 1
2102LS Heemstede
0341745244 info.nmveluwe@homeinstead.nl Website Homeinstead Noord Midden Veluwe

Froukje Zwaga

Nijkerk (gemeente)
Home Instead Thuisservice verleent haar diensten zowel op particuliere basis als op basis van een zorgindicatie of een combinatie daarvan. Dit kan zijn een zorgindicatie op grond van de Wlz (Wet langdurige zorg), Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) of Zvw (Zorgverzekeringswet).

Indien u een zorgindicatie heeft, dan kunnen wij onze diensten leveren via een Persoons Gebonden Budget (PGB) of via Zorg In Natura (ZIN). U heeft hierin de keuze.
Particulier thuiszorgbureau
Thuiszorgorganisatie
Huishoudelijke verzorging / hulp in de huishouding
Persoonlijke verzorging
Palliatieve en terminale zorg
Particuliere zorg
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.