Deelnemende organisaties

Praktijk Rachela

Beschrijving

Praktijk Rachela biedt toegankelijke hulp aan kinderen, jongeren, (jong)volwassen, opvoeders, gezinnen, scholen en instellingen.

Praktijk Rachela richt zich op diagnostiek, behandeling/begeleiding bij ontwikkelingsstoornissen, opvoedondersteuning, remedial teaching, faalangsttraining, emotieregulatie, weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining, coaching, leerproblemen, rouw & verlies bij in geval van de dood of een scheiding, gedragsproblemen.

Praktijk Rachela werkt met particulieren, onderwijsinstellingen, gemeenten en heeft een contract met Jeugdhulp regio FoodValley en met Jeugdhulp regio Meerinzicht (Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde).

Bij Praktijk Rachela is iedereen welkom.
Havenstraat 7b
3861VS Nijkerk
Rembrandtlaan 85
3862ME Nijkerk
0643417021 0643417021 info@praktijkrachela.nl website praktijk rachela

Rachela Slegh-Imperator
+31643417021

info@praktijkrachela.nl
+31643417021
Orthopedagoog, Remedial Teacher, Teken je gesprek coach, Co-teacher, Begeleider Rouw en Verlies
Havenstraat 7 b
3861VS NijkerkRembrandtlaan 85 b
3862ME Nijkerk

De hulpvrager helpen en ondersteunen om verder te komen.
Mensen met leerproblemen
Mensen met leesproblemen
Vanaf 18 jaar (18+)
Kinderen 4 - 21 jaar
Pedagogische hulpverlening
Psychologische zorg
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.