Deelnemende organisaties

Praktijk Rachela

Beschrijving

Praktijk Rachela biedt toegankelijke hulp aan kinderen, jongeren, (jong)volwassen, opvoeders, gezinnen, scholen en instellingen.

Praktijk Rachela richt zich op diagnostiek, behandeling/begeleiding bij ontwikkelingsstoornissen, opvoedondersteuning, remedial teaching, faalangsttraining, emotieregulatie, weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining, coaching, leerproblemen, rouw & verlies bij in geval van de dood of een scheiding, gedragsproblemen.

Praktijk Rachela werkt met particulieren, onderwijsinstellingen, gemeenten en heeft een contract met Jeugdhulp regio FoodValley en met Jeugdhulp regio Meerinzicht (Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde).

Bij Praktijk Rachela is iedereen welkom.
Rembrandtlaan 85
3862ME Nijkerk
Rembrandtlaan 85
3862ME Nijkerk
0332000358 0643417021 info@praktijkrachela.nl website praktijk rachela
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Parkeervoorziening gehandicapten

Rachela Slegh-Imperator

Orthopedagoog, Remedial Teacher, Teken je gesprek coach, Co-teacher, Begeleider Rouw en Verlies

De hulpvrager helpen en ondersteunen om verder te komen.
Mensen met leerproblemen
Mensen met leesproblemen
Vanaf 18 jaar (18+)
Psychologische zorg
Pedagogische hulpverlening
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.