Deelnemende organisaties

Hatha Yoga Hoevelaken

Beschrijving

Saswitha Yoga is een vorm van Hatha Yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.
Een les bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De adem is de dragende kracht in elke beweging.
In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De les altijd afgesloten met een diepe ontspanning, waardoor een complete ervaring ontstaat.

Qigong (Chinese bewegingsleer) Vanaf september 2020 ga ik twee qigong lessen per week verzorgen. Eén les binnen bij de Eshof op donderdagavond en één les buiten bij Kasteel Stoutenburg op zondagochtend.
Lessen worden gegeven in de Eshof in Hoevelaken, Achterveld en Yoga in de Buitenlucht bij kasteel Stoutenburg.
de Veenslag 16
3871NS Hoevelaken
de Veenslag 16
3871NS Hoevelaken
0681916804 natasja.depasse@gmail.com website Hatha Yoga Hoevelaken

Natasja Depassé

Nijkerk (gemeente)
staat niet op de website. Bel of email voor de kosten
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.