Deelnemende organisaties

Youké Sterke Jeugd

Beschrijving

Youké staat voor sterke jeugd. Wij bieden specialistische hulp aan kinderen en jongeren (van 0 tot 23 jaar) en hun gezin in situaties waar het tegenzit.
Bezoekadres
Buurtlaan Oost 62
3902DB Veenendaal
Postadres
Postbus 867
3700AW ZEIST
0881705000 start@youke.nl Meer informatie
Aangepast sanitair
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Wij helpen kinderen, jongeren (0-23 jaar) en gezinnen bij complexe hulpvragen rondom opgroeien en opvoeden. Wij bieden zorg die gericht is op het zo evenwichtig mogelijk laten opgroeien en opvoeden van kinderen en jeugd. Hierbij sluiten wij aan bij de taal en cultuur en stimuleren het gezin om hun sociale netwerk te betrekken met als doel dat jongeren en gezinnen de regie over hun leven weer kunnen (her)nemen.
Barneveld (gemeente)
Wageningen (gemeente)
Nijkerk (gemeente)
Veenendaal (gemeente)
Rhenen (gemeente)
Renswoude (gemeente)
Scherpenzeel (plaats) (Scherpenzeel)
Ede (gemeente)
Om de juiste specialistische hulp aan te bieden werken we samen met de gemeenten en een groot aantal gespecialiseerde partners in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Voor de hulpvormen op deze pagina geldt dat je bij jouw verwijzer kunt navragen of deze hulp ook voor jullie beschikbaar is. Dit is namelijk afhankelijk van de zorgcontracten die jouw gemeente heeft afgesloten met Youké.
Kinderen
Jeugd
Youké biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en hun gezinnen, zo kort als kan en zo lang als nodig is. Onze kernwaarden zijn de basis van hoe wij werken: Samen, Talentgericht, Ondernemend, Kleurrijk en Zelfredzaam.
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.