Deelnemende organisaties

Bibliotheek Nijkerkerveen

Beschrijving

Vanaf zaterdag 17 juli t/m zaterdag 28 augustus is er alleen op maandag- en donderdagochtend (van 10.00 - 12.00 uur) een medewerker aanwezig.
Het gebouw is open volgens de normale openingsuren, er is dan alleen zelfservice.

De Bibliotheek bestaat uit de vestigingen Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. De Bibliotheek heeft duizenden boeken te leen. Ook de nieuwste! Maar ook dvd’s. Is wat u zoekt niet op voorraad? Bestel ze dan gratis uit een andere Bibliotheek. Dat geldt ook voor cd’s en zelfs lp’s. Luisterboeken en e-books zijn makkelijk via de speciale bibliotheekapp te beluisteren. In de Bibliotheek kunt u genieten van heerlijke koffie of thee en zijn er kranten en tijdschriften. Er zijn veel activiteiten. Wees welkom en voel u thuis!

Producten

Klik & Tik
Belastingspreekuur
Zelf Belastingformulieren invullen met hulp
Van Noortstraat 36
3864EV Nijkerkerveen
Van Noortstraat 36
3864EV Nijkerkerveen
0332451756 info@bibliotheeknijkerk.nl de Bibliotheek Gemeente Nijkerk Bibliotheek Nijkerkerveen vooraanzicht
Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Lift of traplift verdieping
Aangepast sanitair
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Parkeervoorziening gehandicapten
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.