Deelnemende organisaties

Food in Motion Diëtistenpraktijk

Beschrijving

Food in Motion is een Diëtistenpraktijk in Amersfoort en Hoevelaken. De diëtisten van Food in Motion adviseren over alles wat te maken heeft met voeding, beweging en gezonde leefstijl.

Producten

dieetbegeleiding bij diabetes
dieetbegeleiding bij bariatrie
dieetbegeleiding bij overgewicht en obesitas
van Aalstplein 3
3871EA Hoevelaken
Schuilenburgerplein 2
3816TE Amersfoort
0612967901 dietist@foodinmotion.nl foodinmotion
Woensdag13:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 13:00
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Parkeervoorziening gehandicapten

Wendy Gerritsen

diëtist

Monique Benhaddou-Korvemaker

dietist@foodinmotion.nl
diëtist/leefstijlcoach/eigenaar

Nijkerk (gemeente)
Kinderen
Volwassenen
Vrouwen
Mannen
Onze begeleiding richt zich op iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het aanpassen van zijn/haar eetgewoonten.
Diëtist(e)
Individuele voeding- en dieetbegeleiding bij diabetes, COPD, overgewicht en obesitas, bariatrie (maagverkleining), overgangsklachten, ondergewicht, onbedoeld gewichtsverlies, ziektegerelateerde ondervoeding, maag- en darmklachten, FODMAPdieet, coeliakie, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, bestraling- en chemokuur, sondevoeding.
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.