Deelnemende organisaties

Interaktcontour, Dagbesteding Nijkerk

Beschrijving

Dagbesteding Nijkerk biedt begeleiding aan mensen met hersenletsel en mensen met een lichamelijke beperking. Centraal staat daarbij dat samen met de cliënten gezocht wordt naar het optimaal benutten van de mogelijkheden. Maatwerk staat voorop. Bij de dagbesteding worden activiteiten geboden gericht op gezondheid en bewegen en er worden ambachtelijke producten voor de verkoop gemaakt. Naast begeleiding in het centrum zelf worden ook mensen begeleid naar een passende werkplek, weliswaar altijd onbetaalde arbeid. Het gaat dan om begeleid vrijwilligerswerk.
Oranjelaan 79
3862CX Nijkerk
Oranjelaan 79
3862CX Nijkerk
0332457535 0651018148 nijkerk@interaktcontour.nl dagbesteding Nijkerk Interaktcontour
Lift of traplift verdieping
Aangepast sanitair
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Parkeervoorziening gehandicapten

Wim van der Vegt
Kwartiermaker

Gelderland
Nijkerk (gemeente)
Volwassenen
De gevolgen van hersenletsel zijn voor iedereen anders. Bij Dagbesteding Nijkerk doe je de activiteiten die passen bij jouw mogelijkheden, talenten en ambities. Die zijn gericht op het aanleren, trainen en onderhouden van vaardigheden. Je kunt hier in alle rust werken, activiteiten doen en jouw mogelijkheden vergroten. Je kunt bij ons van alles doen, zoals: helpen in de keuken, koffie inschenken of de telefoon opnemen. Ook begeleid vrijwilligerswerk behoort misschien tot de mogelijkheden. In samenwerking met het gezondheidscentrum bieden wij sport- en beweegactiviteiten aan. Zoals zwemmen (twee keer per week) en medische fitness. Het doel van al deze activiteiten: verbetering van jouw conditie en jouw lichaamsfuncties.
Activiteiten op therapeutische basis
Sociale activiteiten
Overige, zie toelichting
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.