Deelnemende organisaties

Gebiedsteams Nijkerk

Beschrijving

Ondersteuningsvragen aan het gebiedsteam kunnen gaan over werk en inkomen, schulden, gezondheid, dagbesteding, hulp in huis of opvoeden- en opgroeien.
Het uitgangspunt is één contactpersoon en één plan. Ook als er binnen uw huishouden op meerdere gebieden hulp nodig is.
U kunt in contact komen met het gebiedsteam door te bellen met het algemene nummer van de gemeente. U wordt dan doorverbonden naar de bureaudienst van het gebiedsteam.
Ook worden er op diverse locaties en scholen inloopspreekuren georganiseerd.

Naast deze vorm van hulp worden er verschillende activiteiten, voorlichtingen, trainingen en cursussen geboden voor volwassenen en jeugdige.
Opvoeders uit de gehele gemeente Nijkerk kunnen gebruik maken van het opvoedspreekuur elke vrijdag in gezondheidscentrum Corlaer.
Kolkstraat 27
3861AK Nijkerk
Kolkstraat 27
3861AK Nijkerk
014033 aanmeldingen@gtnijkerk.nl
Vrijdag10:30 - 12:00
Aangepast sanitair
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Parkeervoorziening gehandicapten
Nijkerk (gemeente)
Gemeentelijke organisatie
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.