Deelnemende organisaties

Indigo, Locatie Westeinde Harderwijk

Beschrijving

Indigo Harderwijk is onderdeel van de regio Midden Nederland.
Indigo Midden-Nederland biedt psychische ondersteuning, direct en dichtbij. Dat doet ze door het verzorgen van voorlichting, zelfhulp en begeleiding en behandeling bij diverse klachten en problemen. Ook biedt Indigo online hulp (e-health).

Het motto van Indigo is direct en dichtbij. Dit betekent korte wachttijden en behandeling dicht bij huis, in uw eigen huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum of in de buurt.

Indigo biedt hulpverlening op maat, afhankelijk van de aard en ernst van uw klachten en behoeften. Indigo is er voor alle leeftijden en is gewend om te werken met mensen uit verschillende culturen.

Indigo werkt volgens de spelregels van de Generalistische Basis GGz en behandelt mensen met de meest voorkomende psychische klachten op verwijzing van de huisarts.
Bezoekadres
Westeinde 23
3844DD Harderwijk
Postadres
Westeinde 23
3844DD Harderwijk
0302308510 secretariaatIndigo@indigo.nl Website Indigo Twitter Indigo Indigo Locatie Westeinde Harderwijk Facebook Indigo
ALS U 18 JAAR OF OUDER BENT

Indigo heeft met bijna alle verzekeraars in Nederland afspraken gemaakt. Dat betekent dat u een behandeling bij Indigo meestal vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar. Maar let op: dit betekent niet altijd dat u zelf helemaal niks hoeft te betalen. U heeft namelijk altijd een eigen risico.
U heeft altijd een verwijzing van uw huisarts nodig. Anders krijgt u uw behandeling niet vergoed.
De zorg van Indigo valt onder de basisverzekering. De zorg wordt dus vergoed. Maar u betaalt zelf mee via uw eigen risico. Het verplicht eigen risico is in 2016 en 2017 € 385 per jaar/per persoon. Als uw eigen risico al op is, door andere zorg, dan hoeft u niks extra te betalen.
Misschien heeft u uw eigen risico verhoogd. Dan kan het zijn dat u achteraf extra moet betalen.
U kunt aan uw zorgverzekeraar vragen hoeveel eigen risico er nog openstaat.

VOOR KINDEREN EN JONGEREN TOT 18 JAAR

Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen alles vergoed. Zij hoeven geen eigen risico te betalen. Ze hebben wel een verwijzing nodig van de huisarts, jeugdarts of CJG.
Ggz-instelling
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.