Deelnemende organisaties

SeniorWeb Nijkerk

Beschrijving

SeniorWeb Nijkerk wil mensen over digitale drempels heen helpen en verder begeleiden. Dit gebeurt door vrijwilligers. Sinds 1998 organiseren wij cursussen over computer- en internetgebruik, zowel voor beginners als voor iets gevorderde computergebruikers. Tegenwoordig gaat het steeds meer om tablet-/iPad- en smartphone-/iPhone-cursussen.
De lessen vinden plaats in groepjes van 4-6 personen, waarbij altijd twee docenten aanwezig zijn. Er wordt gewerkt met duidelijk lesmateriaal, en het tempo is afgestemd op de cursisten. Niet iedereen vindt een groepscursus plezierig, vandaar dat het m.i.v. september 2019 mogelijk is om u aan te melden voor privéles.
Ook het sociale contact is een belangrijk aspect bij de cursussen.
Ons cursuslokaal is gevestigd op de eerste verdieping van de bibliotheek, in gebouw &/entree, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk.

Producten

Veiligheid en onderhoud
Fotoboek maken
Creatief met digitale foto's
Fotobewerking voor beginners
MS Office PowerPoint 2016-2013
Bestandsbeheer: Werken met bestanden en mappen
Windows voor beginners
MS Office Word 2016-2013
Starten met de iPad
Overstapcursus Windows 10
MS Office Excel 2016-2013
Aan de slag met een Android tablet
Mailen met Gmail
Opfriscursus iPad
Aan de slag met WhatsApp
Starten met de iPhone
Starten met de Samsung Galaxy S6
Frieswijkstraat 99
3861BK Nijkerk
Frieswijkstraat 99
3861BK Nijkerk
0852017351 cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl SeniorWeb Nijkerk

Cursusadministratie

Kosten: voor alle cursussen is bij inschrijving een aanbetaling van € 10,00 per cursus verplicht. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van de cursus. Pas na ontvangst van de aanbetaling wordt een aanmelding omgezet in definitieve inschrijving en kunnen wij met indeling van cursussen en cursisten beginnen.
Vanaf 50 jaar (50+)
Ouderen
Senioren 75+
Vanaf 65 jaar (65+)
Bejaarden
Senioren 55-74 jaar
50-plussers die geen of weinig ervaring hebben met smartphone / tablet / computer en/of internet, en 50-plussers die hiermee wel enige ervaring hebben, maar hun kennis willen uitbreiden en/of meer met hun smartphone / tablet / computer willen doen. Jonger dan 50? Neem contact op met de cursusadministratie.
Cursusaanbieder
Computeronderwijs
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.