Deelnemende organisaties

Korfbalvereniging Telstar

Beschrijving

Telstar is opgericht in 1963 en sindsdien dé korfbalclub van Hoevelaken. Al een tiental jaren is het ledenaantal stabiel rondom de 200. De laatste jaren is er sprake van een lichte groei. Telstar is een sportieve en gezellige vereniging, waar veel aandacht wordt besteed aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie, maar ook aan een stuk ontspanning tijdens nevenactiviteiten. Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Onze kantine is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen.

Denk jij ook dat korfballen jouw sport kan worden maar twijfel je nog, dan nodigen we je graag uit voor een gratis proeftraining. Je kunt dan zien wat we allemaal doen bij een korfbaltraining en natuurlijk doe je gelijk ook mee.
Bezoekadres
Middelaarseweg 4b
3871KR Hoevelaken
Postadres
Middelaarseweg 4b
3871KR Hoevelaken
0332536511 secretaris@kvtelstar.nl Website K.V. Telstar Kosten lidmaatschap KV Telstar
Hoevelaken (plaats)
Nijkerk (gemeente)
Het verenigingsjaar loopt van 1 september t/m 30 juni. De contributie is verschuldigd voor het hele verenigingsjaar (ook bij tussentijdse opzegging). Telstar betaalt contributie aan de korfbalbond en die contributie moet voor een heel jaar vooruit worden betaald. De contributie wordt in het laatste kwartaal van het jaar d.m.v. een factuur in rekening gebracht.
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.