Deelnemende organisaties

Jeugd & Jongerencentrum Blits Hoevelaken

Beschrijving

Wat is Blits?
Blits is de naam van het jeugd- en jongerencentrum aan de Brink 10d in Hoevelaken en is in Hoevelaken de plek waar de jeugd van 10 t/m 13 jaar en de jongeren van 14 t/m 21 jaar elkaar kunnen ontmoeten en kunnen deelnemen aan door de beroepskrachten, vrijwilligers en stagiaires van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Nijkerk georganiseerde activiteiten.
 
Het jeugd- en jongerencentrum Blits beschikt over veel gezelschapsspelen, zoals tafelvoetbal, tafeltennis, darts en heeft zes PC’s, een playstation en een discomeubel met professionele belichting en geluid en diverse creatieve middelen waaronder een toneelopstelling om een groot aantal activiteiten aan de jeugd en jongeren uit de genoemde leeftijdscategorieën te kunnen aanbieden.

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk is in 1992 in Hoevelaken gestart met haar activiteiten en is -op verzoek van de gemeente- vanaf 2007 ook in Nijkerk actief. De stichting heeft veel ervaring in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor jeugd en jongeren. De inzet is er op gericht dat de inrichting van het jongerencentrum aantrekkelijk is en blijft. Daarom houden we Blits zo gezellig en netjes mogelijk. Dit wordt ook verwacht van de vrijwilligers, stagiaires en bezoekers.  

Producten

Huiswerkbegeleiding
Sporten
Verjaardagsfeestje
Inloopmiddag
Jeugdactiviteit
Autisme en/of AD(H)D
Bezoekadres
De Brink 10d
3871AM Hoevelaken
Postadres
Watergoorweg 42a
3861MA Nijkerk
0332537876 info@jongerenwerknijkerk.nl http://www.jongerenwerknijkerk.nl
Rolstoeltoegankelijk
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.