Deelnemende organisaties

Alcohol & Drugs Infolijn

Beschrijving

De Alcohol & Drugs Infolijn geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap.
De Alcohol & Drugs Infolijn is er voor iedereen die de feiten over drugs wil weten en die vragen heeft over eigen druggebruik of over dat van een ander.
Nederland (Land)
Mailen kan ook, via de vraag- en antwoordrubriek. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet bewaard. Een vraag wordt binnen 5 werkdagen beantwoord. De mailservice behandelt, net als de telefoon, alle vragen over drugs en drugsgebruik.

Wie liever anoniem wil chatten kan dat doen iedere werkdag tussen 13.00 en 17.00 uur via de rode chatknop. De chatservice is een landelijk project, en wordt bemenst door medewerkers van de Drugs Infolijn en de Instellingen voor Verslavingszorg. De chatservice staat open voor iedereen die een vraag heeft over drugs(gebruik).
De Drugs Infolijn is er voor: * iedereen die de feiten over drugs wil weten * wie vragen heeft over eigen druggebruik of over dat van een ander * ouders en andere opvoeders met vragen over de opvoeding * hulpverleners en artsen * leerkrachten en leerlingbegeleiders
Telefonische hulpdienst
Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.