Sportvereniging Nijkerk

Bent u op zoek naar een sportvereniging in gemeente Nijkerk en omgeving? Onze gemeente heeft een keur aan sportverenigingen waar u terecht kunt voor beweging, uw hobby en gezelligheid.

Voetbal & andere balsporten

Dol op balsporten? In de gemeente Nijkerk vindt u meerdere voetbalverenigingen, waaronder voor zaalvoetbal. Daarnaast zijn er ook diverse hockeyclubs, korfbalverenigingen, tennis- en tafeltennisverenigingen en biljartclubs.

Watersport

Aan watersportmogelijkheden geen gebrek in de omgeving van Nijkerk. U kunt duiken, varen, schaatsen en zeilen. Als u meer van zwemmen houdt bent u welkom op een van de zwem- en waterpoloverenigingen van de gemeente Nijkerk.

Atletiek & gym

Als u van atletiek houdt bent u welkom bij maar liefst drie clubs in de omgeving van de gemeente Nijkerk. Lenige mensen kunnen hun hart ophalen bij twee gymnastiekverenigingen.

Darts, schaken en schieten

Als darter bent u welkom bij Dart Club Nijkerk "DCN". Mensen die graag schaken kunnen bij twee schaakclubs elkaar uitdagen. Bent u meer van het schieten? De gemeente Nijkerk heeft ook een schietsportvereniging.

Wielersport & cross

Houdt u van wielen, gemotoriseerd of mensaangedreven? Dan kunt u terecht bij de Cross Club en VOEK, toerfietsclub Nijkerk.

Sportverenigingen met dieren

In de gemeente Nijkerk kunt u terecht bij fok- en africhtingsclubs voor honden en pluimvee. Daarbij zijn er diverse clubs voor de paardensport, waaronder de discipline mennen. Ook wanneer u van vissen houdt kunt u terecht bij een club met hengelsport enthousiastelingen.

Terug naar de vorige pagina