Partners

Deze website, de Wegwijzer Nijkerk, is in samenwerking met diverse Nijkerkse organisaties ontwikkeld. De zogenaamde kerngroep bestaat uit medewerkers van de gemeente Nijkerk, welzijnsorganisatie Sigma, Bibliotheek Nijkerk, Jeugd- en Jongerenwerk, de gezondheidscentra en de gebiedsteams.  De regie van het project Digitale Sociale Kaart (de Wegwijzer Nijkerk) ligt bij de gemeente, die in dit project ook de rol als opdrachtgever op zich neemt.

In 2014 startte een digitale ‘sociale kaart’ onder de naam wegwijzer.nijkerk.eu. Dit was een smaller opgezette sociale kaart, met voornamelijk adresgegevens van zorg- en welzijnsorganisaties. In het najaar van 2016 is met een aantal maatschappelijke organisaties gekeken waar de  digitale sociale kaart op dit moment aan moet voldoen. Met de huidige kennis blijkt dat de smalle insteek van 2014 niet meer voldoende is. Met de input uit de inventarisatie, en de input en ervaring van alle meewerkende partners  is de huidige website ontwikkeld. 

Naast een gedeelte waar nog steeds de adresgegevens te vinden zijn van zorg- en welzijnsorganisaties is een belangrijk gedeelte van de website gericht op het vooral samen optrekken op verschillende gebieden. Behalve adresgegevens vindt u meer (achtergrond)informatie, handige links, en bijvoorbeeld een agenda. Zaken die u op weg kunnen helpen als u zelf hulp kunt gebruiken, maar ook als u een steentje wilt bijdragen. 

Terug naar de vorige pagina