Over de Wegwijzer

Wat is de Wegwijzer

De Wegwijzer Nijkerk is een website waar u terecht kunt wanneer u vragen heeft op het gebied van zorg, Wmo en welzijn. De Wegwijzer verwijst u dan direct naar de juiste organisatie die u professioneel kan ondersteunen bij uw vraag. Bovendien geeft de Wegwijzer ook zelf informatie over veel van deze onderwerpen. U kunt dus via de Wegwijzer een antwoord krijgen op uw vraag, of worden doorverwezen naar een organisatie die u kan helpen. Dat scheelt voor u veel uitzoek-werk! Daarnaast bevat de Wegwijzer een agenda met allerlei bijeenkomsten en activiteiten waaraan u kunt deelnemen. En er is een onderdeel 'Nieuws', waarin u laatste ontwikkelingen of nieuwtjes vindt, die te maken hebben met zorg en welzijn. De Wegwijzer is een initiatief van de gemeente Nijkerk en een samenwerkingsverband tussen de bibliotheek, Sigma, jeugd- en jongerenwerk en de gezondheidscentra. Veel organisaties uit de gemeente Nijkerk hebben hun gegevens laten opnemen in de Wegwijzer.

Als u direct zwaardere medische ondersteuning nodig heeft kunt u contact opnemen met uw huisarts. Heeft u zorgen over bijvoorbeeld maatschappelijke ondersteuning, werk en inkomen, het opvoeden van kinderen of psychische problemen? Dan kunt u ook direct terecht bij een gebiedsteam.

Aanleveren van nieuws en agenda-onderwerpen

Het is mooi als de agenda van de Wegwijzer zo compleet mogelijk is. Heeft u zorg-gerelateerde onderwerpen die op de agenda geplaatst kunnen worden? Mailt u deze dan naar wegwijzer@franskas.nl! Dat geldt ook voor nieuwsberichten.

 

 

Terug naar de vorige pagina