Over de Wegwijzer

Zorg en welzijn in de gemeente Nijkerk
De Wegwijzer is deze website waar u terecht kunt met vragen over zorg en welzijn. De Wegwijzer wijst u de weg naar organisaties die u kunnen ondersteunen. Bovendien geeft de Wegwijzer ook zelf informatie over veel van deze onderwerpen. Dat scheelt u veel uitzoekwerk!

Daarnaast staat op de Wegwijzer een agenda met activiteiten waaraan u kunt deelnemen. En er is een onderdeel 'Nieuws' waarin u laatste ontwikkelingen of nieuwtjes vindt over zorg en welzijn.

Heeft u hulp nodig?
- Vraag of mensen in uw omgeving u kunnen helpen. Bijvoorbeeld familie, vrienden of buren.
- Er zijn organisaties die u kunnen helpen, zoals Sigma, de bibliotheek en Jeugd- en Jongerenwerk.
- Ook uw huisarts kan u helpen. Als u ziek bent én als u niet lekker in uw vel zit.
Heeft u vragen of ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld het opvoeden van kinderen, alcohol- of drugsgebruik of psychische problemen? Heeft u vragen over werk en inkomen? Heeft u thuis ondersteuning nodig? Voor al deze vragen kunt u terecht bij het Sociaal Team van de gemeente.

Aanleveren van nieuws en agenda-onderwerpen
Het is mooi als de agenda van de Wegwijzer zo compleet mogelijk is. Heeft u een activiteit over zorg of welzijn voor de agenda? Mail deze naar wegwijzer@franskas.nl. Dat geldt ook voor nieuwsberichten. 

Samenwerking
De Wegwijzer is een initiatief van de gemeente Nijkerk en een samenwerkingsverband tussen de bibliotheek, Sigma, jeugd- en jongerenwerk en de gezondheidscentra.

 

 

Terug naar de vorige pagina