Woonvoorkeuren oudere inwoners

Hoe ziet uw ideale woning eruit?

Blijft u in de toekomst graag in uw huis wonen of verhuist u liever naar een andere huis? De gemeente Nijkerk is benieuwd naar uw mening. Het is belangrijk dat iedereen met plezier in de gemeente kan blijven wonen. De gemeente wil graag een beter inzicht krijgen in de woonsituatie en hoe oudere inwoners willen wonen. Daarom is de gemeente Nijkerk een onderzoek gestart onder onze oudere inwoners. 

Wat doet de gemeente met de resultaten?

De resultaten van het onderzoek gebruikt de gemeente de komende jaren bij het woonbeleid en het woningbouwprogramma. Hierin schrijven we op hoeveel en waar we huizen gaan bouwen. Het maakt niet uit of u wel of niet wilt verhuizen. Inzicht in uw woonsituatie en woonvoorkeuren kunnen ons daarbij helpen 

Vult u de vragenlijst in? 

Bent u 55 jaar of ouder? Dan heeft u een brief van de gemeente Nijkerk ontvangen met een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Wij hebben bijvoorbeeld vragen over:
•uw bestaande woonsituatie;
•uw ideale huis;
•en uw mening over een aantal woonconcepten. 

Het duurt ongeveer 20 minuten om de vragen te beantwoorden. Natuurlijk verwerken wij uw antwoorden vertrouwelijk en anoniem. Door het invullen van deze vragenlijst helpt u de gemeente bij het maken van het nieuwe woonbeleid. Vult u de vragenlijst ook in? Alvast hartelijk dank!

Terug naar de vorige pagina