Week tegen Kindermishandeling- congresdagen 15 en 16 november

Van 15 t/m 21 november is de landelijke Week tegen Kindermishandeling. Dit is een thema waar elk jaar opnieuw aandacht voor nodig is. Want alleen met elkaar kunnen we cirkels van geweld doorbreken en werken aan een veilige en fijne gezinssituatie: familie, buren, kennissen en professionals. Ieder maakt vanuit zijn of haar eigen rol het verschil.

Vergroot nu jouw kennis over kindermishandeling. In de Week tegen Kindermishandeling wordt een interessant programma aangeboden in Nijkerk en Barneveld met door het SKJ geaccrediteerde LVB-experience en workshops.

Voor wie?
Werkt u met kinderen en gezinnen in Barneveld, Nijkerk of Scherpenzeel? Dan zijn de workshops op 15 november in Nijkerk iets voor u! De workshops zijn speciaal voor (para-)medici, GGZ, zorgaanbieders en hulpverleners. Op 16 november zijn de activiteiten in Barneveld voor professionals werkend met volwassenen of kinderen, maar ook voor vrijwilligers, kerkelijk vertegenwoordigers en inwoners met interesse in het onderwerp.

Praktische zaken
De activiteiten vinden plaats in Nijkerk op maandag 15 november en in Barneveld op dinsdag 16 november, beide dagen van 13.00-18.00 uur. Op Week tegen Kindermishandeling- congresdagen 15 en 16 november | Nijkerk staat de uitnodiging met het programma. De kosten om deel te nemen zijn € 35,- per dag of € 70,- voor 2 dagen (excl. BTW). Je betaalt dit bij het afronden van de online inschrijving op Week tegen Kindermishandeling 2021 | Gemeente Scherpenzeel. De inschrijving sluit op dinsdag 9 november om 8.00 uur. Wees er op tijd bij, want in verband met de coronamaatregelen zijn er dit jaar minder plaatsen beschikbaar!

Accreditatie
SKJ (jeugd- en gezinsprofessionals) geaccrediteerd.

-       15 november in Nijkerk: workshops voor (para-)medici, SKJ-professionals, zorgprofessionals en overige geïnteresseerden à 4.50 accreditatiepunten.

-       16 november in Barneveld: LVB-experience voor iedereen met interesse à 5.00 accreditatiepunten.