Summer Experience Nijkerk keert terug!

Summer Experience Nijkerk keert terug!

Vorig jaar vond voor de eerste maal een zeer geslaagde editie plaats van Summer Experience Nijkerk. Een project om aan de jeugd en jongeren van de gemeente Nijkerk extra gelegenheden van vermaak te bieden en om weer samen te kunnen komen. Ook deze zomervakantie zorgen de Bibliotheek Gemeente Nijkerk, het Recreators Sportteam en Nijkerk Sportief & Gezond van 11 juli t/m 19 augustus weer voor een uitdagend en inspirerend activiteiten programma.

Gratis activiteiten
De Summer Experience Nijkerk zorgt voor een uitgebreid programma met creatieve, sportieve en educatieve activiteiten in alle stadskernen van de gemeente Nijkerk. Deze activiteiten zullen op verschillende locaties in Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen gedurende de hele zomervakantie zes weken lang te beleven zijn.
De jeugd en jongeren van 4 t/m 16 jaar kunnen gratis deelnemen aan deze activiteiten op basis van beschikbaarheid. Bepaalde onderdelen hebben een maximaal aantal deelnemers waarbij vooraf dient te worden aangemeld. Bij welke onderdelen aanmelding verplicht is staat duidelijk in het programma op de website aangegeven.

Feestelijke opening
Op woensdag 29 juni zal er tijdens de finale van het straatvoetbaltoernooi een feestelijke opening plaatsvinden bij HV Voice (achter sporthal Watergoor).
Vanaf 14.00 uur zijn er springkussens, sport&spel activiteiten, muziek en allerlei lekkers. Hiermee kunnen de kids al meteen de sfeer proeven die ze deze zomervakantie met de Summer Experience Nijkerk gaan beleven.

Kijk voor alle informatie en het uitgebreide programma op:
www.SummerExperienceNijkerk.nl of de socials van Summer Experience Nijkerk.

Terug naar de vorige pagina