Start nieuwe Opleiding Leider Sportieve Recreatie in Nijkerk.

NIJKERK: Op donderdag 16 december 2021 start er een nieuwe Opleiding Leider Sportieve Recreatie, niveau 3 in het Jongerencentrum Chill-Out aan de Watergoorweg 42a in Nijkerk. Met dit landelijk erkende diploma kunnen gediplomeerden als vrijwilliger of beroepskracht bij sportverenigingen, sportscholen, jongerencentra, kinderdagverblijven, scholen, scouting en recreatieteams worden ingezet als zelfstandig lesgever. 

Nadat er in de periode 2015 - 2020 reeds 22 jongeren/jongvolwassenen zijn geslaagd voor de opleiding LSR wordt er in de periode december 2021 - juli 2022 een nieuwe opleiding georganiseerd, thans voor maximaal 10 deelnemers in de leeftijd van 18 tot 23 jaar. De opleiding kan door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk worden georganiseerd, dankzij een financiƫle bijdrage van de Gemeente Nijkerk.

Vanwege alle positieve reacties van de cursisten op de door Maarten van Bergen van Recreators Sportteam gegeven opleiding en de mogelijkheden die deze opleiding aan de gediplomeerden biedt, namelijk het zelfstandig kunnen lesgeven, zet de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk zich er voor in dat deze belangrijke opleiding ook in 2021-2022 in de gemeente nijkerk kan worden gegeven.

Mocht je interesse hebben voor deze opleiding die op donderdagmiddag 16 december 2021, om 15.00 uur start met een introductiebijeenkomst in het jongerencentrum Chill-Out, Watergoorweg 42a te Nijkerk, meld je dan -vanwege de grote interesse- snel aan bij Robert de Hartog coƶrdinator, e-mail info@jongerenwerknijkerk.nl.

Terug naar de vorige pagina