Start Groencafé Nijkerk

Bibliotheek Nijkerk start samen met IVN Nijkerk en Groei&Bloei een Groencafé. Heeft u groene vingers en/of interesse in flora en fauna? U kunt hier terecht met specifieke vragen, maar ook voor een praatje over bijvoorbeeld (moes)tuinen, tuinplanten of bloemschikken. Het Groencafé is er op elke 3e zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur. Nieuwsgierig? Kom dan op 16 maart gratis binnen lopen in de Bibliotheek Nijkerk.

Elke maand staat het Groencafé in het teken van een thema. Het Groencafé van 16 maart zal aandacht schenken aan zaaien en snoeien. Er zal in het bijzonder aandacht zijn voor Stinzenplanten, zoals bijvoorbeeld de krokus en wilde narcis. Medewerkers van IVN Nijkerk en Groei&Bloei kunnen u hier alles over vertellen. De thema’s van komende zaterdagen vindt u op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheeknijkerk.nl.