Slaaprobot op informatiemarkt over slapen (24-03-2018)

Heeft u problemen met in slaap komen, doorslapen of bent u erg vroeg wakker? Wilt u weten waar u terecht kan voor hulp? Kom dan naar de informatiemarkt over slapen. De markt is op zaterdag 24 maart, van 10.00- 13.00 uur, in de Bibliotheek van Nijkerk, Frieswijkstraat 99. Toegang is gratis.

 

Deelnemers informatiemarkt

Op deze informatiemarkt kunt u terecht bij de volgende experts:

  • Melissa Smit, slaapoefentherapeut
  • Hans Haak, ACT therapeut en mindfulness trainer
  • Mark ten Seldam, expert in ontspanningstherapie en innerlijke rust
  • Daniëlle Matto, Eerstelijnspsycholoog / biofeedback therapeut
  • OSAS consultenten van het Slaap-/Waakcentrum van ziekenhuis St. Jansdal

Slaaprobot

Een nieuwtje op deze markt is de slaaprobot Somnox. Dit is een robotkussen. Dit kussen is onlangs ontwikkeld en komt dit voorjaar op de markt. Het is ontwikkeld door studenten van de universiteit Delft in samenwerking met Auping. Somnox is de eerste slaaprobot die mensen helpt in slaap te vallen, in slaap te blijven en fitter wakker te worden. Op de foto ziet u deze slaaprobot.

Maart is de slaapmaand

In maart is het de slaapmaand in de gemeente Nijkerk. Een maand in het teken van ‘beter kunnen slapen’. Inwoners kunnen kosteloos deelnemen aan workshops of de informatiemarkt bezoeken. Het programma staat op de website van de bibliotheek www.bibliotheeknijkerk.nl/slaapmaand. Voor de workshops geldt vol=vol, dus meld u snel aan!

Deze slaapmaand is een initiatief vanuit de gezondheidscentra Nijkerk en de Bibliotheek.

Terug naar de vorige pagina