Sjors Sportief en Creatief binnenkort van start

In 2018 is 'Sjors Sportief en Sjors Creatief' geïntroduceerd in de gemeente Nijkerk. Sjors Sportief en Sjors Creatief is een landelijk sport- en cultuur stimuleringsproject om kinderen kennis te laten maken met verschillende sport en cultuur aanbieders in de gemeente Nijkerk. Dit jaar gaan we dit project opnieuw starten. Elke sport en cultuur vereniging heeft de mogelijkheid gehad zich aan te melden waarna alles is gebundeld in een Sjors boekje die in de week voor de voorjaarsvakantie wordt aangeboden aan alle kinderen in de gemeente Nijkerk. In het boekje staan allerlei leuke clinics/trainingen waar kinderen zich voor kunnen inschrijven!

De inschrijving is gesloten, er hebben zich 29 sport- en cultuur aanbieders aangemeld! Het boekje ligt inmiddels bij de drukker, waarna hij verspreid kan worden onder de scholen. Op donderdag 21 februari is de uitreiking van het eerste Sjors Sportief en Creatief boekje, en daarmee dus de ‘aftrap’. Vanaf dan kunnen de kinderen zich gaan inschrijven en meedoen aan de clinics!

Nijkerk Sportief en Gezond zorgt voor de introductie van Sjors Sportief en Creatief in de gemeente Nijkerk met als doelstelling zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen aan sport- en cultuur activiteiten. Voor meer vragen over dit project kun je terecht bij Lara Kreikamp (lara@nijkerksportiefengezond.nl) of Tessel Kok (tessel@nijkerksportiefengezond.nl)