Sigma heeft een nieuwe voorzitter.

Het bestuur en medewerkers van Sigma, de lokale welzijnsorganisatie, zijn blij met het aantreden van de nieuwe bestuursvoorzitter. 

Zijn naam is Gert Jan van Noort en hij is de afgelopen 8 jaar werkzaam geweest als wethouder sociaal domein, welzijn en cultuur in de gemeente Harderwijk.  Hierover vertelt hij: “Hier heb ik mij altijd ingezet om welbevinden en geluk na te streven voor iedereen die wat extra steun en hulp kan gebruiken. Om dit te bereiken is samenwerken vanuit vertrouwen het uitgangspunt en dit herken ik ook bij Sigma. Daarom heb ik enthousiast ja gezegd op de vraag van Sigma om voorzitter te worden. Iedereen moet mee kunnen doen en doet er toe. Het is mooi om te zien en te horen dat veel inwoners Sigma weten te vinden en dat alle medewerkers en vrijwilligers zich met overgave inzetten. Gesteund door vier zeer betrokken en kundige bestuurders uit de gemeente Nijkerk, is het een voorrecht om voorzitter te worden. Ik draag er graag aan bij om Sigma nog krachtiger te maken voor de uitdagingen en kansen vanuit de samenleving”. 

In de komende periode zal hij verder wegwijs gemaakt worden in de Nijkerkse samenleving, door kennis te maken met diverse organisaties en netwerkcontacten. Vanuit Sigma is er vertrouwen in een mooie samenwerking, zeker met een voorzitter die zoveel kennis en ervaring meebrengt.

Terug naar de vorige pagina