Sigma breidt het inloopspreekuur uit

Vanaf juli kun je, naast elke dinsdagochtend tussen 9.00-11.00 uur, ook op de donderdagmiddag tussen 13:00 en 14:30 uur binnenlopen op het spreekuur voor hulp bij je geldzaken.

Je kunt er onder andere terecht met vragen over (gemeentelijke) regelingen, toeslagen, schulden, uitkeringen en inkomen, belastingen, formulieren of sociaal juridische vragen. Er zitten getrainde vrijwilligers en een beroepskracht voor je klaar. We helpen je direct of plannen een passende afspraak met je in als er voor jouw vraag meer tijd nodig is. Je vindt ons op de bovenverdieping van de bibliotheek Nijkerk - Frieswijkstraat 99 in Nijkerk (lift is aanwezig). De geboden hulp is gratis.

Heb je vragen of wil je meer informatie kijk op de website van Sigma of mail naar info@sigma-nijkerk.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur op telefoonnummer 033-2474830. Je kunt ook contact opnemen als je niet in de gelegenheid bent om naar het inloopspreekuur te komen maar toch graag een afspraak wilt maken.