Roy Bakker valt in de prijzen!

Roy Bakker valt in de prijzen bij de  ‘Bieb Bouwers Minecraft Challenge’ van Bibliotheek Gemeente Nijkerk en kreeg dinsdagmiddag de prijs uitgereikt.

De opdracht was om in Minecraft een “Harrie Snotter kasteel” te maken, zoiets als Zweinstein van Harry Potter. Roy had er iets moois van gemaakt met in het kasteel een magische deur, een bibliotheek met een doolhof aan boeken, dubbele spiegels en een nep toverstokje. Al met al een fantasierijk mooi kasteel en dus een verdiende eerste prijs.

Komende maand is de opdracht om een megarobot te bouwen die de aarde kan beschermen tegen buitenaardse wezens.

Deelnemers kunnen hun inzending tot 25 juni 2021 mailen naar educatie@bibliotheeknijkerk.nl. Op de website www.bibliotheeknijkerk.nl is meer informatie te vinden over deze opdracht.

Foto: Ely Hackman