Rouw en verlies

Juni is themamaand ‘Rouw en verlies’ . Bibliotheek Nijkerk, Gezondheidscentra Nijkerk, Sigma en de Gebiedsteams Nijkerk organiseren in deze maand diverse activiteiten rondom dit thema.

Rouw volgt na verlies van een dierbare, maar ook na echtscheiding of verlies van gezondheid. Ieder mens krijgt te maken met verlies en ieder mens wil er het liefst ver weg van blijven. Er zijn in juni verschillende activiteiten rondom rouw en verlies. Zo is er bijvoorbeeld een lezing over hoe kinderen rouwen, kunt u meedoen met speciale yoga les,  is er een informatie middag over uitvaartverzorging en een bijeenkomst over verlies van gezondheid.

Alle bijeenkomsten zijn gratis. Wanneer u wilt deelnemen, verzoeken wij u om zich van tevoren  op te geven via de bibliotheek Nijkerk en Hoevelaken.

Meer informatie?

Het gehele programma vindt u in de agenda van de Wegwijzer. Ook kunt u een programmaboekje bij de bibliotheek in Nijkerk of Hoevelaken ophalen.