Ontmoetmoment voor inwoners tussen de 20 en 40 jaar krijgt vervolg

Niet voor iedere (jong) volwassene is het vanzelfsprekend om in contact te komen met leeftijdsgenoten. In de sportschool is niet iedereen op zoek naar een vriendschap of in de kroeg spreek je niet gauw iemand aan om een keer af te spreken.

Samen met een aantal inwoners die tussen de 20 en 40 jaar oud zijn, hebben het Paashuis en Sigma daarom een ontmoetingsactiviteit opgezet. Het ontmoeten van leeftijdsgenoten en het hebben van een gezellige avond staan centraal. Vanwege het succes is besloten om deze activiteit het hele jaar door te organiseren op iedere tweede woensdagavond van de maand in het Paashuis, Goudenregenlaan 1 te Nijkerk. Vanaf 19.00 uur is de inloop. Om 19.30 uur start de activiteit en rond 21.00 uur wordt er afgesloten. De invulling van de activiteit wordt door de deelnemers zelf bedacht. Data vind je op de website van het Paashuis: www.paashuisnijkerk.nl/agenda.

Aanmelden kan via: mvkruijl@sigma-nijkerk.nl. Deelname is kosteloos, je betaalt alleen voor je eigen consumpties.

Er worden nog vrijwilligers gezocht om de activiteit te begeleiden. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar bovengenoemd e-mailadres of bel naar Sigma: 033-2474830.

Terug naar de vorige pagina