Loopbaancoaches bij de bibliotheek

Op zoek naar wat er nou bij jou past? Laat je inspireren door loopbaancoaches Marlies van Venrooij en Eef Huiser-van der Elst. De arbeidsmarkt verandert en steeds meer mensen kijken naar een andere invulling van hun werk. Of denken er juist over om weer aan de slag te gaan. De bibliotheek organiseert in samenwerking met Eef en Marlies drie inspirerende workshops.

 We starten op 8 mei met de workshop: Waar kom jij je bed voor uit?

Werk neemt een flink deel van je vrije tijd in. Dan is het natuurlijk fijn als je iets doet wat je leuk vindt. Wil jij weten wat écht bij jou past, kom dan naar deze workshop.

 

Op 10 mei de workshop: Tijdje niet gewerkt en nu weer aan de slag?

Heb je twijfels hoe je dat moet aanpakken? In deze workshop wordt samen gekeken wat jij nodig hebt om weer aan het werk te gaan. Na afloop ga je met een stappenplan naar huis.

 

Op 14 mei sluiten we deze reeks af met de workshop: van werknemer naar ondernemer

Is dat wat voor jou? Kriebelt het al jaren, maar voel je toch nog wat schroom? Laat je informeren over wat je kunt doen om de stap te zetten. Eef en Marlies zijn zelfstandig ondernemers met samen meer dan 20 jaar ervaring in het ondernemerschap en delen graag alle ins & outs over het ondernemerschap met je.

 

De workshops worden gehouden in de Bibliotheek in Nijkerk, Frieswijkstraat 99, kosten: € 5.00 per workshop.

 

Aanmelden of meer informatie? www.bibliotheeknijkerk.nl / info@bibliotheeknijkerk.nl of  033 2450014

Marlies is eigenaar van De Loopbaan Academie www.deloopbaanacademie.nl en www.altijdleukwerk.nl). Eef is eigenaar van Commpass Coaching, wegwijzer naar werkplezier (www.commpasscoaching.nl).

 

Terug naar de vorige pagina