Jubileumfeesten Chill-Out en Blits

De Nijkerkse jeugd- en jongerencentra Chill-Out en Blits bestaan dit jaar 10 respectievelijk 25 jaar. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk gemeente Nijkerk wil dit vieren door het organiseren van een feest op 6 juli 2018 en een feest op 12 september 2018.

Op vrijdag 6 juli is het feest bij Chill-Out op de Watergoorweg 42a in Nijkerk, omdat het jeugd- en jongerencentrum Chill-Out dit jaar 10 jaar geleden feestelijk is geopend. Van 16.00 uur tot 20.00 uur is er een feestelijk programma waarvoor het Jeugd- en Jongerenwerk de Nijkerkse doelgroep, samenwerkingspartners, vrijwilligers, oud vrijwilligers en iedereen waar zij contact mee hebben, uitnodigen. Op woensdag 12 september 2018 is het feest bij Blits op de Brink 10A in Hoevelaken omdat het jeugd- en jongerencentrum Blits dit jaar 25 jaar bestaat. Ook dan is er van 16.00 uur tot 20.00 uur een feestelijk programma. Daarvoor wil de stichting de Hoevelakense doelgroep, samenwerkingspartners, vrijwilligers, oud vrijwilligers en iedereen waar zij als jongerenwerk contact mee hebben, uitnodigen. 

Op dit moment worden de beide programma’s verder uitgewerkt. Er wordt gewerkt aan een programma waarin de stichting laat zien wat zij in de afgelopen 10 resp. 25 jaar hebben gedaan, in combinatie met activiteiten die ze nu doen. In ieder geval zijn er optredens in de vorm van workshops, demonstraties en gezellige muziek. Zoals dat hoort bij een jubileumfeest wordt er uiteraard ook gezorgd voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes en is er gelegenheid om herinneringen op te halen en/of gezellig bij te kletsen.  

Het definitieve programma in Nijkerk zal vòòr 6 juli 2018 en in Hoevelaken voor 12 september 2018 via een persbericht in de nieuwsbladen en op de website www.jongerenwerknijkerk.nl bekend worden gemaakt.

Terug naar de vorige pagina