Jonge mantelzorgers met bingo in het zonnetje

Het afgelopen jaar was met alle maatregelen tegen het coronavirus voor veel mensen een moeilijke periode en dat geldt zeker ook voor de jonge mantelzorgers in de gemeente Nijkerk. Daarom hebben de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk en Sigma deze doelgroep op vrijdagavond 9 april jl. in het jeugd- en jongerencentrum Chill-Out in Nijkerk eens goed in het zonnetje gezet met een gezellige online bingoavond.

Wethouder Harke Dijksterhuis: ‘Voor jonge mantelzorgers was het afgelopen jaar met corona zeker ook zwaar. Ik heb er veel respect voor hoe zij zorgen voor hun broer, zus, vader of moeder in deze moeilijke tijd. Dat Sigma en Jeugd- en Jongerenwerk deze bingo voor de jonge mantelzorgers organiseerde, zorgde voor de broodnodige ontspanning. Ik vond het heel leuk om hier aan mee te doen!’

Deze bingo werd mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van verschillende lokale ondernemers waaronder: Boni Wheemplein, Primera, Bruna, DA drogisterij en parfumerie, New York Pizza Nijkerk, Entertainment Shop / Het Kitsche Kluisje, Nootzaak, die met elkaar zorgden dat er mooie prijzen te winnen waren voor de jongeren.

Ben jij tussen de 8-18 jaar? Is er bij jou thuis iemand erg ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Maak jij je vaak zorgen over je familielid en zou je daar eens met iemand over willen praten? Je kunt altijd contact opnemen met Sigma: ahooijer@sigma-nijkerk.nl voor een luisterend oor of om vragen te stellen. Je kunt ook naar de Chill-Out het jongerencentrum van Nijkerk info@jongerencentrumnijkerk.nl voor gezelligheid en contacten met leeftijdsgenoten. Je bent van harte welkom!

Terug naar de vorige pagina