Heppie on Tour vanuit Nijkerk naar Walibi in Biddinghuizen!

 

Op donderdagmorgen 2 mei 2024 vertrok een groot aantal kinderen met hun ouders vanuit de gemeente Nijkerk samen met de jeugd van Blits en Chill-Out met een prachtige autobus van de Stichting Heppie on Tour naar het attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen. De deelname en het weer was boven verwachting en ondanks het feit dat er vanwege pech een andere autobus moest komen en we wat later konden vertrekken is het voor de 60 personen die zijn meegegaan een geweldige dag geworden waar iedereen van heeft genoten. 

Bij Walibi werden we door een aantal vrijwilligers van de Stichting Heppe on Tour welkom geheten waarna iedereen een entreekaart kreeg met een bon voor eten en drinken. Vervolgens werden de kinderen in groepen verdeeld en konden zij onder begeleiding Walibi bezoeken. Iedereen kreeg een polsbandje met een noodnummer, mocht er tijdens de dag hulp nodig zijn. Naast de vrijwilligers van de Heppie on Tour waren er ook jongerenwerkers en een ouder als begeleiding aanwezig. 

Het was altijd een grote wens van de jeugd in Hoevelaken en Nijkerk om naar Walibi te gaan en we zijn bij dat de Stichting Heppie on Tour, als onderdeel van het Vergeten kind, dit heeft georganiseerd. Ondanks de pech met de autobus, wat overmacht is, heeft Heppie on Tour deze dag weer heel goed georganiseerd en het jeugd en jongerenwerk is heel blij dat zij hier weer gebruik van heeft kunnen maken. De jeugd heeft een fantastische dag gehad en iedereen was blij dat het weer zo goed geregeld was. 

Voor meer informatie:
www.jongerenwerknijkerk.nl

Terug naar de vorige pagina