Dag van de Mantelzorg

Ieder jaar worden in Nederland rond 10 november, Dag van de Mantelzorg, de mantelzorgers in het zonnetje gezet. De één zorgt voor zijn of haar partner, de ander voor een ouder of een kind. De ene persoon is het van de een op de andere dag overkomen, de ander groeit langzaam in die rol.  Mantelzorgers nemen professionals veel zorg uit handen en zijn alleen daarom al onmisbaar! Als waardering voor al het werk en de ondersteuning die zij bieden, wil Sigma mantelzorgers uit gemeente Nijkerk graag een gezellige en ontspannen middag aanbieden.

Je bent van harte welkom op vrijdagmiddag 10 november a.s., tussen14.00-17.00 uur, bij Theater Streams De Breede Beek – Kloosterstraat 3 in Nijkerk. De Nijkerkse band Blauw zal er een muzikaal programma verzorgen. Deze band is een vijfmans formatie die eigen Nederlandstalige luisterliedjes ten gehore brengt.

Naast de muziek van band Blauw is er volop ruimte voor ontmoeting en wordt er gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes. Aanmelden voor deze middag kan tot en met 31 oktober a.s. per mail via: reserveren@sigma-nijkerk.nl of telefonisch op telefoonnummer 033 2474830, met vermelding van je naam, aantal personen,  telefoonnummer, emailadres en of je gebruik maakt van een rolstoel of rollator.

Wij kijken ernaar uit je weer te ontmoeten!

Terug naar de vorige pagina