Blits zamelt kleding en speelgoed in

Jongeren uit het jongerencentrum Blits in Hoevelaken hebben halverwege deze maand kleding en speelgoed ingezameld. Deze activiteit is georganiseerd ter uitvoering van het maandthema 'Durf te delen'. De opbrengst van de inzameling was heel groot.

Hoevelaken - Er zijn heel veel spullen in het jongerencentrum afgegeven die door de oprichter van de voedselbank in Nijkerk Jan Brons in ontvangst zijn genomen. "Wij zijn trots op onze jongeren en dankbaar voor hun inzet."

Elke maand is er in de jongerencentra Blits in Hoevelaken en Chill-Out in Nijkerk een maandthema, waarin een sociaal thema wordt behandeld. Robert den Hartog van Blits: "We sluiten deze thema's zoveel mogelijk aan op de actuele situatie. Zo is in Chill-Out het onderwerp racisme behandeld en stond Blits in het teken van 'Durf te delen'. Juist met de feestdagen worden veel kinderen (en volwassenen) vaak verwend, maar dat geld helaas niet voor iedereen."

Het thema sloot goed aan op de activiteiten van de voedselbank en samen met de jongeren is gekozen om kleding en speelgoed in te zamelen.

Jan Brons was erg te spreken over de inzamelingsactie en was erg blij met de opbrengst.

Voor meer informatie: bezoek de website www.jongerenwerknijkerk.nl

Bron: Nijkerknu.nl