Avond voor mantelzorgers

Woont u in Nijkerk en zorgt u voor een oudere? Maandagavond 23 april organiseren Welzin en Sigma een avond voor mantelzorgers.U bent van harte welkom!

We willen met u informatie delen over het zorgen voor iemand op leeftijd, over de mogelijkheden van het ontmoetingscentrum van Welzin en over de mogelijkheden van begeleiding thuis. Wie herkent zich als mantelzorger? Wat zijn uw ervaringen als mantelzorger? Wat is of kan helpend zijn voor u als mantelzorger? Dit is een aantal vragen die deze avond aan de orde komt. Daarnaast is in het programma tijd ingeruimd voor onderling contact en voor vragen aan de medewerkers van het ontmoetingscentrum, het gebiedsteam en de welzijnsorganisatie Sigma. De avond wordt gehouden in de ruimte van het ontmoetingscentrum in het Parochiehuis Sint Jan aan de Holkerstraat 36 in Nijkerk. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur.

U kunt zich opgeven voor deze bijeenkomst tot en met donderdag 19 april bij Sigma op telefoonnummer 033-2474830 of per mail info@sigma-nijkerk.nl