50 teams stonden in de finales van het 9e Straatvoetbaltoernooi

Woensdag 3 juli 2019 was de finale van het 9e Straatvoetbaltoernooi”. Na het spelen van de voorrondes in de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken was het tijd voor de finales op het Plein in het centrum van Nijkerk. Na een aantal spannende wedstrijden is de grote finale gewonnen door de volgende mensen: 

- meidengroep 5/6: French Chester

- meidengroep 7/8: Lieke en Sanne

- jongensgroep 5/6: de Anoniempjes

- jongensgroep 7/8:de Visbroeders.

Dit jaar was er ook weer een beker voor de beste speler en speelster van het toernooi en een beker voor het Fair Play team. De beste speler was Jason van Oudkerk, de beste speelster was Anouk Borgstein en de Fair Play prijs ging naar The Girls uit Nijkerkerveen. De nummers twee en drie kregen een mooie medaille.

Het was een prachtige dag met volop zon, dus een prima dag voor de finales en voor de spelers om te strijden voor de prijzen. De terrassen op het plein in Nijkerk zaten goed gevuld met toeschouwers voor het straatvoetbaltoernooi. Door de grote inzet van de jongerenwerkers Lars Oostland en Xander van Ruler en alle vrijwilligers en stagiaires is het toernooi opnieuw een groot succes geworden. Daarnaast is het doel van het toernooi om jongeren te laten bewegen en elkaar in de diverse kernen en wijken te ontmoeten opnieuw bereikt. Zo waren er dan ook teams uit alle kernen tijdens de finale aanwezig.

Voor meer informatie: www.jongerenwerknijkerk.nl

 

Terug naar de vorige pagina