Info voor organisaties

Uw organisatie toevoegen aan de sociale kaart

Wanneer u nog niet in G!DS staat, kunt u uw organisatie toevoegen, zodat bezoekers van de website uw organisatie weten te vinden. U kunt eerst controleren of u inderdaad nog niet op de Wegwijzer staat, door na te gaan of u kunt inloggen in G!DS via https://gids.bibliotheek.nl/. Gebruikt u hiervoor de gegevens die voor u zijn aangemaakt. Heeft u nog geen toegang tot G!DS, dan kunt u een e-mail sturen naar:  gids@bibliotheeknijkerk.nl.

Uw organisatiegegevens bewerken

De sociale kaart op deze website wordt gevuld met gegevens vanuit G!DS, de digitale sociale kaart van de bibliotheek. Het is dus de bedoeling dat u aanpassingen doorvoert in G!DS met de gegevens die u hebt ontvangen. U kunt inloggen in G!DS via https://gids.bibliotheek.nl/. Gebruikt u hiervoor de gegevens die voor u zijn aangemaakt. Wanneer u uw wachtwoord niet meer heeft, kunt u het eenvoudig opnieuw aanvragen. Op de website van G!DS vindt u een uitgebreide handleiding voor het gebruik van G!DS. Bekijk de handleiding op gidsvoornederland.nl

 

Training G!DS

De bibliotheek heeft aan veel organisaties al een kort cursus gegeven over het gebruik van G!DS. Heeft u deze training nog niet gevolgd, maar lijkt het u wel handig voor u en/of uw collega's? Neem dan contact op via email  met gids@bibliotheeknijkerk.nl .

 

Aanleveren van nieuws en agenda-onderwerpen

Het is mooi als de agenda van de Wegwijzer zo compleet mogelijk is. Heeft u zorg-gerelateerde onderwerpen die op de agenda geplaatst kunnen worden? Mailt u deze dan naar c.vanharmelen@nijkerk.eu ! Dat geldt ook voor nieuwsberichten.

Zoek een organisatie
Hier vindt u gegevens van een breed scala aan organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Nijkerk.