Cultuur

Cultuur is een breed begrip. De één gaat graag naar een leuke film, de ander maakt zelf iets moois. Of u nu naar een tentoonstelling of expositie wilt, of zelf wilt leren schilderen, graag een voorstelling bezoekt of iets wilt organiseren, u kunt terecht bij de organisaties in de rechterkolom. U vindt daar alle informatie over het bezoeken of zelf verzorgen van culturele activiteiten in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen.

Voor een overzicht van activeiten en evenementen kunt u terecht op de websites van lekker nijkerk en hartje hoevelaken

De gemeente Nijkerk heeft ook een Culturele Raad. Deze raad geeft het College van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd advies geven over kunst en cultuur.