Cultuur

Cultuur is een breed begrip. De één gaat graag naar een leuke film, de ander maakt zelf iets moois. Of u nu naar een tentoonstelling of expositie wilt, of zelf wilt leren schilderen, graag een voorstelling bezoekt of iets wilt organiseren, u kunt terecht bij de organisaties in de rechterkolom. U vindt daar alle informatie over het bezoeken of zelf verzorgen van culturele activiteiten in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen.

Voor een overzicht van activeiten en evenementen kunt u terecht op de websites van lekker nijkerk en hartje hoevelaken.

De gemeente Nijkerk heeft ook een Culturele RaadDeze raad geeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd advies over kunst en cultuur.

Sjors Sportief en Creatief: voor kinderen
Dansen, hockey, voetbal, knutselen, muziekles… In de gemeente Nijkerk kunnen kinderen vele sportieve en creatieve activiteiten doen. En via Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen ze daar heel makkelijk mee kennismaken. Op www.sjorssportief.nl staan alle activiteiten op een rij en kun je inschrijven. Kinderen krijgen zo de kans om hun talent te ontdekken.