Walk & Talk Nijkerk

23 Dec
Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99 Nijkerk
9.30 - 11.30 uur

De arbeidsmarkt verandert. Beroepen verdwijnen maar er dienen zich ook nieuwe kansen aan. Maar je moet ze wel zien! Kijk eens goed naar je eigen persoon. Wat kan ik, wat wil ik en hoe zet ik mijn vaardigheden in bij het zoeken naar (ander) werk in de huidige arbeidsmarkt? Op maandag 23 december hoor je meer bij Walk&Talk, dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de Bibliotheek.

Tonnis de Jonge is sinds 2005 zelfstandig grafisch vormgever maar zag zich door omstandigheden genoodzaakt het roer om te gooien wat zijn werk betreft. Hij is nu 56 jaar jong en heeft het grootste deel van zijn werkzame leven het beroep van grafisch vormgever met veel plezier uitgeoefend. Maar de arbeidsmarkt veranderde en de persoonlijke situatie van Tonnis ook. Hij richt zich nu weer op de arbeidsmarkt en heeft diverse sollicitatiebrieven verstuurd. Graag deelt hij zijn ervaringen en inzichten als werkzoekende. Hij is inmiddels aan zijn tweede baan begonnen. Na deze inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Je bepaalt zelf hoelang je blijft koffiedrinken.

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 9.30 uur met de inleiding. Na de inleiding kunnen ervaringen worden uitgewisseld en contacten worden gelegd. Rond 11.30 sluiten we af. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.

 

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

 

Terug naar de vorige pagina