Start 2019 met 30 dagen geen alcohol

01 Jan
31 Jan
geen
de hele dag

FrisValley – het regionale alcoholmatigingsproject van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen – doet in januari 2019 mee aan IkPas, de landelijke campagne om 30 dagen alcohol te laten staan. Durft u de uitdaging aan? Doe mee! Inwoners – maar ook bedrijven, organisaties en (sport)verenigingen – kunnen zich vanaf dit moment inschrijven op www.ikpas.nl/inschrijven.

Wat levert IkPas op?

Mensen die de afgelopen jaren meededen aan IkPas, merken verschillende positieve effecten van het op pauze zetten van hun alcoholgebruik. Het bespaart geld, je krijgt een betere huid maar belangrijker is het positieve effect op hoe mensen zich voelen. Niet alleen tijdens de campagne: meer dan de helft van de deelnemers voelde zich ook na zes maanden lichamelijk én mentaal fitter. Bovendien sliep bijna 45% structureel beter. Uitgebreide informatie over alle resultaten in 2018 staat op www.ikpas.nl.

IkPas is een jaarlijks terugkerende actie, die wordt georganiseerd door Stichting Positieve Leefstijl met ondersteuning van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Terug naar de vorige pagina