Rollatorfit 2022

Atletiekvereniging Nijkerk | Hassemanpad 4 | 3862 WT Nijkerk
Aanvang 14.00 uur
Van 2014 t/m 2017 organiseerden we vanuit de GC Nijkerk jaarlijks de Nijkerkse RollatorLoop: een wandelfeest voor rollatorgebruikers op een zaterdagmiddag op de atletiekbaan van de AVN. UVV hielp met vervoer. NSG hielpen met warming up en organisatie. Anne en Truus ondersteunden met rollators versieren. De wethouder gaf het startschot en hing medailles om. Verschillende collega's van de gezondheidscentra ondersteunden of kwamen aanmoedigen...

Na een paar jaar stilte willen we dit fantastische evenement nieuw leven inblazen! Doet u mee?
Zaterdag 2 juli 2022 organiseren de Gezondheidscentra Nijkerk weer RollatorFit!  Dit is een wandelfeest voor rollatorgebruikers op de atletiekbaan van de AVN (bij de sportvelden aan het Hassemanpad). Het evenement vindt plaats van 14:00 tot ± 16:30 uur. Deelname is heel eenvoudig: een rollator is het startbewijs.
Het is geen wedstrijd. Het doel is om gezellig samen te zijn. U kunt al meedoen als u 200 meter kunt lopen (tussendoor uitrusten mag). Meer meters kan uiteraard ook. Voor vervoer naar de atletiekbaan wordt gezorgd. En voor koffie, thee, muziek, etc.

Kosten: geen, het is helemaal gratis!
Zin in een feestje? Meldt u zich dan aan bij één van de zorgverleners van de Gezondheidscentra Nijkerk of telefonisch op 033-7210510.
Deelname is op eigen risico. Er is EHBO aanwezig.

Locatie: Atletiekvereniging Nijkerk | Hassemanpad 4 | 3862 WT Nijkerk