Gratis 'Rots- en Watertraining'

27 Mrt
Jongerencentrum Chill Out, Watergoorweg 42a, Nijkerk
19.00 uur - 20.00 uur

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk biedt, in samenwerking met het PIT (Preventie Interventie Team) van de Gemeente Nijkerk, een “Rots en Water” training aan. De jeugd in de leeftijd van 10-13 jaar kan deze training gratis volgen bij het jeugd- en jongerencentrum Chill-Out aan de Watergoorweg 42a in Nijkerk. De eerstvolgende training start op maandag 27 maart en er zijn nog een paar plekken vrij. Dus als je nog mee wil doen moet je je wel snel aanmelden via de website www.pitnijkerk.nl 

Tijdens deze training leert de jeugd spelenderwijs de nodige sociale vaardigheden aan, ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en leren ze in een groep te bewegen en zichzelf te zijn. Door samen te bewegen en te sporten met respectvolle en eerlijke regels, wordt er een basis gelegd om samen met anderen te werken en te leven. 

De “Rots & Water” bestaat uit 10-wekelijkse sessies. Om een veilige omgeving te creëren bestaan de trainingen uit dezelfde groep kinderen. De groep is compact, zodat iedereen voldoende individuele aandacht krijgt. De training wordt gegeven door Kinder- en Jeugdpsycholoog en Orthopedagoog, Michelle de Vries.   

De eerste sessie start maandag 27 maart 2023 tussen 19.00-20.00 uur. De cursus wordt gegeven in het jongerencentrum Chill-Out aan de Watergoorweg 42a te Nijkerk en is gratis voor de jeugd uit de gemeente Nijkerk. Dit jaar is er ook nog een najaarstraining, dus mocht de voorjaarstraining vol zitten is het mogelijk om je daarvoor aan te melden. 

Meer informatie kunt u vinden op www.rotsenwater.nl en als u uw kind wilt opgeven kan dit via de website: www.pitnijkerk.nl

Voor eventuele vragen: info@jongerenwerknijkerk.nl.

Terug naar de vorige pagina