Een middag vol Jazz door Sophie Melody

27 Nov
Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk
14.30 uur

 

Sophie Melody komt de Nijkerkse bibliotheek vullen met mooir Jazz songs.

Sophie is een ervaren zangeres en zingt een afwisselend repertoire. Haar grote voorbeelden zijn Melody Gardot, Ella Fitzgerald, Diana Krall, Norah Jones en (ondanks totaal ander genre): Ruth Jacott omdat zij zo krachtig zingt.

Ze stond van 2006 tot 2009 met de pop/rockband ONEsixtyONE o.a. in het voorprogramma van Ellen ten Damme. Was in 2009 finalist bij het TV programma Una Voce Particolare (NCRV) met het nummer A Change In Me uit de musical Beauty and the Beast. Waar zij workshops kreeg van o.a. Willem Nijholt en Ernst Daniël Smidt.

Volgde een acteursopleiding, trad op met Michael Franti in Den Haag, Amsterdam en Antwerpen. Behaalde de derde prijs met haar kleinkunstduo De Lachende Derde op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zij stonden o.a. in De Kleine Komedie, Bellevue, Stadsschouwburg Utrecht en cabaret Festival Broadway op Texel. Presenteerde het AKF waar zij o.a. begeleid werd door Raoul Heertje en René van Meurs. En bracht in 2019 een debuutalbum uit als Nederlandstalig duo 16bis.

Link YouTube:<klik hier>

 

Terug naar de vorige pagina