Cursus Veilig het internet op

25 Apr
Bibliotheek Hoevelaken, Meerveldlaan 22, Hoevelaken
14.00 uur - 16.00 uur

Hoe veilig is het internet, wat voor soort ellende kan je overkomen en hoe kun je dat voorkomen? Hoe veilig voel jij je als je het internet gebruikt? Met de toenemende complexiteit van online gevaren kan het internetten soms een bron van zorg worden. Daarom de twee-daagse cursus Veilig het internet op op 18 en 25 april in Bibliotheek Hoevelaken.

Deze interactieve cursus, gericht op het vergroten van het veiligheidsbewustzijn tijdens online activiteiten, is verdeeld over twee sessies van elk twee uur. Het biedt deelnemers waardevolle inzichten en praktische tips om op een veilige manier het internet te gebruiken.

De cursus is ontworpen om deelnemers te informeren over verschillende technieken die worden gebruikt om valse e-mails en schadelijke websites te identificeren. Door deel te nemen aan deze presentatie zullen deelnemers o.a. leren wanneer het veilig is om e-mails te openen en bijlagen te downloaden, en wanneer voorzichtigheid geboden is.

"Het doel van deze cursus is om deelnemers met meer zelfvertrouwen te laten surfen op het internet." aldus Bibliohteek Nijkerk. "Of het nu gaat om online bankieren of het lezen van e-mails, deze presentatie zal deelnemers voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om veiliger actief te zijn in de digitale wereld."

De interactieve aard van de cursus moedigt deelnemers aan om vragen te stellen en ook om ervaringen te delen, wat een zeer waardevolle dynamiek creëert en bijdraagt aan een beter begrip van online veiligheid.

Details cursus Veilig het internet op:
Locatie: Bibliotheek Hoevelaken
Data en tijd: Donderdag 18 en 25 april, van 14.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 5,00 inclusief koffie/thee en een hand-out
Klik hier voor aanmelding via de website van de bibliotheek.

Mis deze waardevolle kans niet om je online veiligheid te vergroten! Meld je vandaag nog aan voor de cursus Veilig het internet op in Hoevelaken.

Terug naar de vorige pagina