Bijeenkomst Ouders hebben altijd gelijk

de Flier, Blekkerserf 2 Nijkerk
12.00 - 15.00 uur

De gemeente Nijkerk wil er samen met lokale partijen voor zorgen dat onze kinderen goede en afgestemde onderwijs/zorg/ondersteuning krijgen. We organiseren op 8 oktober gezamenlijk een bijeenkomst om deze ambitie levend te houden.

Het programma bestaat uit:

-           Lunchen met elkaar;

-           Spreker Mark Weghorst; Ouders hebben altijd gelijk en hoe kunnen professionals bijdragen aan de best haalbare oplossing;

-           Kennis toepassen aan de hand van casuïstiek in groepjes.

De bijeenkomst is bestemd voor iedereen die werkt met kinderen van 0-12 jaar zoals (coördinatoren) groepsleiding,  IB-ers, gebiedsteam-medewerkers, leerplichtambtenaren, onderwijsconsulenten, medewerkers leerlingenvervoer,  jeugdartsen/verpleegkundigen en beleidsmedewerkers.

Resultaat:

• we werken vanuit gezamenlijke uitgangspunten, waarden en ambities
  • doordat we lokaal en domein overstijgend investeren, we elkaar sneller weten te vinden
  • we gebruiken eenduidige werkwijzen zodat ouders en kinderen niet tussen wal en schip vallen

Parkeren kan goed op het terrein. Opgeven voor deze bijeenkomst kan via de volgende link: Aanmelden bijeenkomst 'ouders hebben altijd gelijk'.